VÅRA TJÄNSTER

Vi utför nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar för företagare, privata villaägare, bostadsrättsinnehavare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Våra hantverkare är erfarna, håller en hög servicenivå och är vana vid alla typer av byggnationer oavsett om det avser lösvirkesbygge eller montering av modulbyggda objekt.

Via www.stenila.com kan vi även erbjuda olika typer av fönster.

RENOVERING

Oavsett om du vill byta tapet eller göra om din planlösning, vi kan hjälpa dig med både stora och små projekt.

TRÄDGÅRD & STENSÄTTNING

Vill du anlägga en ny altan, bygga en mur, anlägga en gång, trappa, eller kanske en ny plattyta?
Vår ambition är att erbjuda helhetslösningar i trädgård och utemiljö. Vi erbjuder även stubbfräsning.

TILLBYGGNATION

Vi bygger efter dina ritningar.

BYGGLEDNING

Byggledningen är grunden för ett lyckat genomförande av byggprojektet Med vår samlade breda kompetens kan vi hjälpa er hela vägen, från ritningar och konstruktion till färdigt projekt.

FÖNSTER - & DÖRRBYTEN

Vi erbjuder montage av era nya fönster och ombesörjer bortforsling av de gamla fönstren och dörrarna. Drevar, fogar, smygar, plåtar, foder in- och utvändigt. Via www.stenila.com kan vi även erbjuda olika typer av fönster.

TAKLÄGGNING

Vi åtar takarbeten. Vi plockar bort det gamla taket och gör en genomgång av taket så att det är friskt. Ny papp, läkt och lägger nytt tegel eller plåt enligt önskemål. Vi kan även uppförande av ställning.

FASADRENOVERING

Varje renovering är unik och vi utgår alltid från fastighetens förutsättningar vid alla typer av fasadarbeten. Vad exakt som ska göras varierar från fall till fall. Därför anpassar vi alltid våra metoder efter typ av fastighet och dess renoveringsbehov.

OMBYGGNATION

Nästan allt går att lösa enligt dina önskemål. Kontakta oss så pratar vi ihop oss och hittar en lösning.

NYBYGGNATION

Vi kan hjälpa till vid nybyggnation av småhus, radhus eller garage med mera. Vi bygger det som du önskar enligt ritning.