Stenila

Vi på Stenila jobbar för att skapa långsiktiga relationer. Vårt arbetssätt präglas av ett nära samarbete med våra uppdragsgivare under hela byggprocessen. Vi har igenom åren lyckats bra och har flertalet återkommande kunder. Vår ambition är att hålla den bästa kvalitén och servicenivån till bästa möjliga pris.

Vi arbetar i första hand inom Västernorrland, men med ditt intresse som drivkraft så har vi även möjlighet att ta oss an även större projekt inom andra regioner i landet. Vi utför högkvalitativa och prisvärda uppdrag åt såväl företag som privatpersoner och arbetar med antingen anbud eller löpande räkning beroende på uppdrag.

Nyresning, ombyggnationen, takbyte, nytt kök, plattsättning, fönstermontage eller målning? Vi åtar oss och genomför så väl nybyggnation, om- och tillbyggnationer som reparation och löpande underhåll. Vi är momsregistrerade och kan erbjuda ROT.

Vårt uppdrag

Vi erbjuder erfarna snickare och åtar oss nyproduktioner och renoveringsuppdrag. Vi tar hand om allt och kan även hjälpa er med rådgivning baserad på vår breda erfarenhet. Vi tar på oss allt från små till stora byggprojekt. Vi har god erfarenhet av så väl mindre renoveringar av lägenheter och enstaka rum till större renoveringar av villor och hela fastighetskomplex.

Vår vision

Vår målsättningen är en personlig kontakt med en nöjd kund som gärna återkommer. Vi kommer gärna ut och besöker er, kostnadsfritt, på plats för att kunna ta fram ett så exakt kostnadsförslag som möjligt. Kontakta oss redan idag via antingen via telefon eller formuläret under kontakta oss för en kostnadsfri offert!